Steun ons!

Mijn crowdfund is al een paar dagen van start! Zoals jullie misschien al weten, of nog niet weten, heb ik de afgelopen jaren met passie gewerkt aan het realiseren van een fotoboek. Nu ben ik nu hard op zoek naar mensen die mijn project willen steunen.

Met dit project krijg je de unieke kans in de wereld van een ander te kijken op intieme wijze. Vaak worden er vele onderzoeken gedaan en theorieĆ«n geschreven over mensen die in armoede leven in Nederland, mensen die buiten de maatschappij vallen. Maar hoe ziet zo’n leven eruit?

De aankomende tijd ga ik je op de hoogte houden over de voortzetting van de crowdfunding en het boek. De planning is om een boekpresentatie te houden op een mooie locatie en hier is ook een gesprek over gepland met een organisatie. Dit houden we nog even geheim. Zodra het boek definitief af is en hier kan je dan ook als eerste een boek kopen! Hier zal werk van het Charlotte project geƫxposeerd worden en de mogelijkheid zijn om met mij te spreken over het project.

In februari staat er ook een expositie op de planning van het Mondriaan fonds dus er komt nog veel meer interessant aan! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Je kan de crowdfund steunen op: voor de kunst