Een bijzonder verhaal

Vorige week ben ik afgereisd naar Zeeland om Nelcia te ontmoeten. Nelcia is een vrouw die mijn crowdfund een warm hart heeft toegedragen. Om deze reden wilde ik Nelcia graag persoonlijk een boek afleveren. Dit had wat vertraging opgelopen maar het was eindelijk zover. Nelcia ontving mij hartelijk en leerde me dat cappuchino slurpen uit een soepkom heerlijk is. Zij vertelde mij dat ze al erg lang fan is van het werk van Michel Szulc Krzyzanowski en zich erg met hem kan identificeren. Nelcia heeft vele krantenpublicaties van Michel bewaard en vele boeken in haar bezit. Ze volgde zijn werk al voor een lange tijd en zo ook het Henny project. Daarom besloot zij het Charlotte project te steunen en was ze erg blij met het boek. Ook de volkskrant publicatie van afgelopen maand heeft ze nu in haar bezit om aan haar verzameling toe te voegen. Speciaal hiervoor is Nelcia naar de bibliotheek in Zierikzee gegaan. Ik was onder de indruk van haar verhaal en haar positiviteit.

Nelcia