Crowdfunding project Charlotte

Hoe is het om binnen een gezin met 6 kinderen op te groeien die allemaal een rugzakje hebben? Hoe is het om op te groeien in een gezin waarin weinig te besteden is? Waarin je moeder zich kapot werkt om alles rond te krijgen en je vader alcoholist is? Hoe is het als je vader dan overlijd en je zelf op 21 jarige leeftijd zwanger raakt? Dit is het leven van Charlotte, de hoofdpersoon in mijn fotoboek.

Het Charlotte project is een uitbreiding van: het Henny project van fotograaf Michel Szulc Krzyzanowski

Dit project wordt ondersteund door:

Pechakuchanight #24 was een succes!

Om het project te promoten was ik gisteravond op de Pechakucha night om te spreken over opkomende Charlotte boek. Deze bijzondere editie werd gehouden op het rooftop festival Pannen op het Dak in Breda. Pechakucha is een presentatievorm van 20 slides die elk 20 seconden getoond worden. Hierbij vertel je door middel van je slides een verhaal.

Er waren meerdere sprekers met elk een uniek inspirerend verhaal. Deze avonden worden georganiseerd met het idee mensen positief te inspireren en unieke verhalen te delen. Het was een succes en er waren veel positieve reacties op het Charlotte project.

Voor meer informatie kun je kijken op: http://www.pechakucha.org

In de tussentijd loopt de crowdfund nu nog één week! Je kan ons nog steeds steunen op www.linseykuijpers.nl/crowdfund

VSB Fonds besluit het Charlotte project te steunen

Goed nieuws! Het VSB Fonds heeft besloten het Charlotte project te ondersteunen met een gulle bijdrage.

Over VSB fonds:

Kunst en cultuur verruimen ons denken over alledaagse dingen, maar ook over grote thema’s zoals de medemens of het leven. Daarom vindt VSBfonds het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met, meedoen aan en genieten van kunst en cultuur. In samenwerking met voordekunst heeft VSBfonds een speciale beleidslijn ontwikkeld voor makers die zich voor het eerst aan het publiek willen tonen, genaamd ‘De Nieuwe Maker’.

Dit zorgt ervoor dat de crowdfund nu op 91% staat. Met nog 7 dagen op de teller is dit een positief vooruitzicht!

Pechakucha Breda

27 Juni is er weer een PechaKucha avond bij pannen op ’t dak! Ik ben dan ook van de partij om te spreken over het Charlotte project. Wil je mij live horen vertellen over het project en mijn werk? Kom dan gezellig langs bij het eerste rooftop evenement van Breda.

Ps: ondertussen is de crowdfund ook nog steeds gaande, help je ons met het doel behalen? Er komt een winactie online dus hou deze pagina in de gaten! www.linseykuijpers.nl/crowdfund

Steun ons!

Mijn crowdfund is al een paar dagen van start! Zoals jullie misschien al weten, of nog niet weten, heb ik de afgelopen jaren met passie gewerkt aan het realiseren van een fotoboek. Nu ben ik nu hard op zoek naar mensen die mijn project willen steunen.

Met dit project krijg je de unieke kans in de wereld van een ander te kijken op intieme wijze. Vaak worden er vele onderzoeken gedaan en theorieën geschreven over mensen die in armoede leven in Nederland, mensen die buiten de maatschappij vallen. Maar hoe ziet zo’n leven eruit?

De aankomende tijd ga ik je op de hoogte houden over de voortzetting van de crowdfunding en het boek. De planning is om een boekpresentatie te houden op een mooie locatie en hier is ook een gesprek over gepland met een organisatie. Dit houden we nog even geheim. Zodra het boek definitief af is en hier kan je dan ook als eerste een boek kopen! Hier zal werk van het Charlotte project geëxposeerd worden en de mogelijkheid zijn om met mij te spreken over het project.

In februari staat er ook een expositie op de planning van het Mondriaan fonds dus er komt nog veel meer interessant aan! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Je kan de crowdfund steunen op: voor de kunst

Crowdfund is online!

Het is zover, mijn crowdfund staat online!
Wil je het project steunen ga dan naar: www.voordekunst.nl

Word jij de volgende donateur? Er staat altijd een leuke tegenprestatie tegenover!

Nieuwsbrief

Omdat er voor het einde van een jaar een fotoboek uitkomt, start ik binnenkort een crowdfund. Blijf op de hoogte van de vorderingen omtrent het maken van de publicatie door je in te schrijven op de nieuwsbrief!

Momenteel zijn Je favoriete ontwerpers en ik druk bezig met het creëren van een cinematografisch meesterwerk wat bekend zal komen te staan als: de crowdfund film.